Benoit Poelvoorde – belgische acteur, humorist. Een van de auteurs en hoofdpersonages van de Belgische cult-misdaadkomedie “Man Bites a Dog”, die een speciale prijs ontving van de jongerenjury op het filmfestival van Cannes in 1992. Pulvoord werd algemeen bekend door zijn deelname aan de komedie “Asterix op de Olympische Spelen”. Het is ook informatie, zo Benoit Poelvoorde beheert bitcoin en investeert actief in cryptocurrency.

Sell Bitcoin

Benoit Poelvoorde en Bitcoin

Benoit Poelvoorde is een handelaar op de bitcoinmarkt. Hij doet het niet langer alleen voor het geld. Hij gelooft nu sterk in de waarde van bitcoins en andere nieuwe valuta’s die naar verwachting in de toekomst wijdverspreid zullen worden. Als gevolg hiervan heeft hij een fonds opgericht met de naam Benoit Poelvoorde en Bitcoins dat in deze alternatieve valuta’s belegt.

Benoit Poelvoorde weet dat bitcoin een nieuw type valuta is dat niet is gemaakt als een manier voor individuen om aan valutacontrole te ontsnappen. Hoewel ze misschien een aantal voordelen hebben als het gaat om handelen, zijn bitcoins eenvoudigweg als alternatief ontworpen. Het is niet bedoeld als afdekking tegen valutarisico’s. De sleutel tot het gebruik van bitcoins is eerder om ze snel te bemachtigen en ze te gebruiken zodra ze beschikbaar komen.

Poelvoorde gelooft ook dat de regeringen van de wereld zich nooit zullen bemoeien met de open uitwisseling van valuta zoals bitcoins. Het zou moeilijk, zo niet onmogelijk zijn om te voorkomen dat mensen een bedrijf starten met deze nieuwe technologie. Dit geeft bedrijven een duidelijk voordeel ten opzichte van reguliere bedrijven, die niet kunnen profiteren van een systeem waarin belastingen en andere juridische kwesties geen vaste grenzen kennen.

Benoit Poelvoorde: voordelen van het gebruik van bitcoins

Dit is waarschijnlijk het grootste risico dat zakenmensen nemen wanneer ze elk type digitale valuta gebruiken. Wetgevers en bankiers zijn bang dat terroristen of anderen met een negatieve kijk op de samenleving er door het ontbreken van wettelijke parameters misbruik van kunnen maken. Maar hoewel bitcoins nooit eerder financiële problemen hebben veroorzaakt, is het ook niet het magische geld dat alle monetaire problemen oplost.

Benoit Poelvoorde vindt het erg belangrijk voor ondernemers om te beseffen dat er echte kosten aan verbonden zijn wanneer ze transacties beginnen te doen met deze nieuwe vorm van valuta. Het valt nog te bezien of het een belangrijke wereldwijde munt zal worden.

Belangrijkste voordelen van cryptocurrencies:

  • Snelheid;
  • Lage commissie;
  • Anonimiteit;
  • Onafhankelijkheid.

Naarmate het gebruik van bitcoins toeneemt, kunnen meer regeringen, centrale banken en investeerders zoals Bitcoin Benoit Poelvoorde dit voorbeeld volgen en het zelf overnemen. Dat maakt de nieuwe aanwinst veel meer waard. Op dit moment varieert de waarde van de munten aanzienlijk wereldwijd. Ze zijn ook moeilijker te vinden. Op sommige plaatsen kun je een winkel binnenlopen en snel een dollarbiljet krijgen. Op andere plaatsen moet je de straat oversteken of naar de bank rijden om het in te wisselen.

Sell Bitcoin

Wie is Benoit Poelvoorde

Benoit Pulvoord werd geboren op 22 september 1964 in de stad Namen, België. In zijn jeugd werd hij herinnerd door vrienden en klasgenoten vanwege zijn buitengewone kunstenaarschap. Op zeventienjarige leeftijd raakte hij gepassioneerd door theater en besloot hij een professionele acteur te worden. Naast optredens raakte Benoit in die periode geïnteresseerd in de kunst van de fotografie en nam hij vaak deel aan verschillende tentoonstellingen.

In het Pulvoord Theater ontmoette hij de populaire Belgische acteur Remy Belvo, die ook betrokken was bij de regie en productie. Benoit kwam dicht bij hem en andere veelzijdige filmmaker Andre Bonzel. In een hechte creatieve unie maakten de vrienden de korte film “Werkloosheidsuitkering – niet voor Daniel-Daniel”. Vier jaar later, in 1992, presenteerde de getalenteerde drie-eenheid aan de wereld de langspeelfilm “The Man Bites the Dog”, die ondanks een bescheiden budget en niet de meest solide uitrusting veel succes en lovende kritieken kreeg. De tape werd beroemd om zijn zwarte humor en subtiel cynisme, en veel opmerkingen liepen uiteen in aforismen.

Na het eerste succes nam Benoit in zijn eentje twee humoristische projecten op: “Never in the big, never” en “Magazines of Mr. Manatan”, die zijn populariteit en reputatie als buitengewone humorist versterkten. Toen verscheen Pulvoord in de films “Travellers” en “Runway”, maar het meest levendig werd hij herinnerd door het publiek voor de komische actiefilm “Four-wheel Drive”, waar hij de hoofdpersoon, speler en avonturier Reggio speelde. In 2001 speelde Benoit de hoofdrol in Philippe Ariel’s The Cyclist en bekent hij op het scherm een ​​van zijn echte passies: de liefde voor fietsen. De film bleek vreemd en controversieel, wat de aandacht van critici trok en ook verhitte discussies veroorzaakte onder kijkers.

In zijn interviews gaf Benoit toe dat hij graag zou samenwerken voor een gezamenlijk project met Michel Simon of andere komieken die humor en drama kunnen combineren. De laatste tot nu toe films waarin Benoit speelde zijn “Customs geeft het startsein” en “My worst nightmare”, uitgebracht in 2011, evenals de komedie “Big Party” uit 2012.