Gert Verhulst is een Belgische tv-presentator, acteur, zanger, scenarioschrijver en ondernemer. Hij werd een bekende acteur dankzij zijn deelname aan het televisieprogramma voor kinderen Samson & Gert. Hij is ook het hoofd van zijn eigen bedrijf genaamd Studio 100. Ook gaan er geruchten dat Gert Verhulst ook investeert in bitcoin.

Sell Bitcoin

Waarom Gert Verhulst populair is in de Bitcoin-gemeenschap

Gert Verhulst is een van de beroemdheden van Nederland die actief investeert in bitcoin en cryptocurrencies ondersteunt. Hij investeert veel in deze richting en promoot actief blockchaintechnologie. En dat allemaal omdat het echt winstgevend is en u in staat stelt uw kapitaal in enkele minuten meerdere keren te verhogen.

De unieke positie van Bitcoins betekent ook dat hij een investeerder ongeëvenaarde bescherming kan bieden in het geval van onzekerheid. Simpel gezegd, er is geen bekende methode waarmee de aanvoer van munten kan worden gecontroleerd. Deze onzekerheid schept kansen voor investeerders als bitcoin code Gert Verhulst met een onconventionele investeringsstrategie. Een belegger die bereid is dit risico te nemen, zal merken dat er ook aanzienlijke belastingvoordelen zijn.

Door de toewijding van Gert Verhulst om in alle markten te beleggen, is hij uitgegroeid tot tal van sectoren van de financiële markt, waaronder metalen, obligaties, valuta’s en aandelenindexen. Al deze investeringen bieden duidelijke voordelen voor een investeerder die geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn Bitcoin portefeuillerendement. De enige markt die hij bijzonder goed toegerust voelt om te beoordelen, is die van de Bitcoin.

Sell Bitcoin

Gert Verhulst als Bitcoin Influencer

Dankzij zijn succes op de cryptocurrency-handelsmarkt heeft Gert Verhulst de aandacht getrokken van bekende bitcoins-figuren als:

  • Nick Roditi,
  • Warren Buffet,
  • Tim Draper,
  • Herb Singer,
  • Paul Ruschmann.

Terwijl sommige van deze investeerders zijn standpunt ondersteunen, hebben anderen publiekelijk enkele van Verhulst’s onderliggende veronderstellingen en twistpunten betwist. Hoewel we bijvoorbeeld het argument accepteren dat er intrinsieke factoren zijn die de waarde van een bepaalde valuta beïnvloeden, is de enige manier waarop ze de markt daadwerkelijk beïnvloeden, het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de levering van munten in de toeleveringsketen. Anders, zo stellen ze, zou het aanbod van Bitcoins waarschijnlijk niet variëren als gevolg van veranderingen in het bestedingspatroon van de consument of de rentetarieven, wat er op zijn beurt toe zou leiden dat de waarde van de dollar daalt in plaats van stijgt.

Over de toekomstige prijs van Bitcoin wordt al jaren gespeculeerd. Hoewel er nog steeds geen sluitend antwoord is op de vraag of het zal stijgen of dalen, zorgt een sterke investering in de portefeuille van Gert Verhulst bitcoin voor een gestage investering met een laag risico die de potentie heeft om de komende jaren positieve resultaten op te leveren. Door edelmetaal van hoge kwaliteit te combineren met een uitgebreid investeringsplan ondersteund door vakkennis en een zeer bekwaam oog voor de markt, heeft Gert Verhulst bitcoin de standaard gezet voor andere toekomstige investeerders.