John de Mol is miljardair, mediamagnaat en een grote Bitcoin en crypto-investeerder. Hij is een van de oprichters van grote en enorm populaire televisiebedrijven als Endemol en Talpa (Tien). Naast zijn zakelijke activiteiten beheert John een groot aandelenfonds, dat een groot aantal aandelen bezit in de Spyker Car Corporation, het Manchester United voetbalteam en het telecommunicatiebedrijf Versatel.

Sell Bitcoin

John De Mol en Bitcoin

Zoals u weet, investeert John de Mole actief in de cryptocurrency Bitcoin. Dankzij zijn bekwame acties en de stijging van de prijs van bitcoin, slaagde hij erin om zijn vermogen verschillende keren te vergroten.

Niemand weet precies hoeveel bitcoins John de Mole heeft, deze informatie wordt actief verborgen. Maar als u de beweging van het kapitaal en zijn opmerkingen in de media volgt, kunt u het geheim van zijn rijkdom begrijpen.

Nieuws: Rechtszaak aan tegen Facebook voor het adverteren van bitcoins

Op 5 juni spande de Mole een rechtszaak aan tegen Facebook bij de Rechtbank Amsterdam.

De rechtszaak beweert dat Facebook een advertentie plaatste voor een frauduleus Bitcoin-plan met de naam en foto van de miljardair en niet reageerde op klachten van hem.

De advertenties beweerden dat miljardair John de Mol naar verluidt software had gemaakt waarmee investeerders een fortuin konden verdienen met bitcoins.

In sommige van deze berichten werd potentiĆ«le “investeerders” gevraagd om geld over te maken naar een “speciaal fonds”. Degenen die dit deden, verloren investeringen en gaven De Mol de schuld van alles, zei de advocaat van de miljardair in een Amsterdamse rechtbank.

Sell Bitcoin

Wie is John De Mol

Nederlandse mediamagnaat en miljardair. Hij is een van de rijkste mensen ter wereld en een van de rijkste mensen in het tijdschrift Forbes. Zijn nettowaarde wordt geschat op ongeveer $ 2,2 miljard.

John de Mol is een van de oprichters van grote en immens populaire televisiebedrijven als Endemol en Talpa.

De “ouder” van Endemol en Talpa – John de Mol is geboren op 24 april 1955 in Hilversum. Momenteel is zijn familie zijn zoon – acteur Johnny de Mol.

Naast zijn bedrijf beheert John een groot aandelenfonds dat een groot aantal aandelen bezit in:

  • Spyker Car Corporation,
  • Manchester United voetbalteam,
  • telecommunicatiebedrijf Versatel.

In industriĆ«le aangelegenheden krijgt John de Mol veel steun van zijn zus, de actrice Linda de Mol. Ze organiseert verschillende programma’s van John, waaronder de bijzonder populaire Deal or No Deal.