Jort Kelder is een Nederlandse journalist, tv-presentator en voormalig redacteur van het tijdschrift Quote die ook een actieve investeerder in bitcoin is.

Kelder presenteerde verschillende televisieprogramma’s waaronder Hoe heurt het eigenlijk? en Bij ons in de pc. Sinds augustus 2019 is hij een van de presentatoren van Buitenhof. Hij presenteert ook de show Dr. Kelder & co op radio.

trafficly.io earn free bitcoins, advertising, cpc

Waarom Jort Kelder populair is in de Bitcoin-gemeenschap in Nederland

Jort Kelder is een van de beroemdheden van Nederland die actief investeert in bitcoin en cryptocurrencies ondersteunt. Hij investeert veel in deze richting en promoot actief blockchaintechnologie. En dat allemaal omdat het echt winstgevend is en u in staat stelt uw kapitaal in enkele minuten meerdere keren te verhogen.

De unieke positie van Bitcoins betekent ook dat hij een investeerder ongeëvenaarde bescherming kan bieden in het geval van onzekerheid. Simpel gezegd, er is geen bekende methode waarmee de aanvoer van munten kan worden gecontroleerd. Deze onzekerheid schept kansen voor investeerders als Jort Kelder met een onconventionele investeringsstrategie. Een belegger die bereid is dit risico te nemen, zal merken dat er ook aanzienlijke belastingvoordelen zijn.

Door belasting te betalen over de aan- en verkoop van bitcoins, zal de belegger meer van zijn investering per jaar verdienen dan mogelijk zou zijn als hij meer conventionele investeringen zou houden. Hoewel deze voordelen nog officieel moeten worden gemeten, is het duidelijk dat ze reëel zijn en een fundamenteel contrast bieden met de risico’s die inherent zijn aan traditionele investeringsvehikels, waaronder de vaak onzekere toestand van de wereldeconomie.

Door de toewijding van Jort Kelder om in alle markten te beleggen, is hij uitgegroeid tot tal van sectoren van de financiële markt, waaronder metalen, obligaties, valuta’s en aandelenindexen. Al deze investeringen bieden duidelijke voordelen voor een investeerder die geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn portefeuillerendement. De enige markt die hij bijzonder goed toegerust voelt om te beoordelen, is die van de Bitcoin revolution Jort Kelder. Aangezien wordt erkend als een veilige investering die een aanzienlijk monetair rendement biedt, zal een belegger in de portefeuille van Kelders waarschijnlijk zijn financiële rendement kunnen maximaliseren door het gebruik van zijn koop- en verkoopopties.

Sell Bitcoin

Nieuws over Jort Kelder en Bitcoin evolution

Jort Kelder kwam onlangs in het nieuws naar aanleiding van een essay dat hij online plaatste waarin hij voorstelde dat mensen met aanzienlijke ervaring in het beleggen in valuta een deel van het totale aanbod aan munten in omloop zouden moeten kopen. Op deze manier, zo stelt hij, zou een kleine groep professionals het aanbod van de geldhoeveelheid kunnen beheersen en hun invloed kunnen gebruiken om de waarde van de bitcoin evolution in kwestie te stabiliseren.

Deze positie is fundamenteel anders dan die van andere experts op het gebied van investeringen, die beweren dat centrale banken de geldhoeveelheid naar eigen goeddunken kunnen manipuleren. Door grote delen van het circulerende aanbod van bitcoins te kopen, zouden investeerders dan, zo beweren deze experts, het aanbod van de geldhoeveelheid kunnen beheersen en zo de prijs van het geld kunnen beïnvloeden. De positie van Kelders is vrij uniek in de investeringswereld.

Maar de echte Jort Kelder bitcoin evolution was tijdens de stijging van de marktprijzen. Hierdoor verdiende hij een zeer groot kapitaal.

Bitcoin era en Jort Kelder

Dankzij zijn succes op de cryptocurrency-handelsmarkt heeft Jort Kelder de aandacht getrokken van bekende bitcoins-figuren als:

  • Paul Ruschmann,
  • Bruce Kovner,
  • Nick Roditi,
  • Jim Cairns,
  • Herb Singer,
  • Warren Buffet,
  • Nicky Yerba,
  • Tim Draper,
  • Peter Thiel,
  • Ulric Maslow.

Terwijl sommige van deze investeerders zijn standpunt ondersteunen, hebben anderen publiekelijk enkele van Kelder bitcoin era onderliggende veronderstellingen en twistpunten betwist. Hoewel we bijvoorbeeld het argument accepteren dat er intrinsieke factoren zijn die de waarde van een bepaalde valuta beïnvloeden, is de enige manier waarop ze de markt daadwerkelijk beïnvloeden, het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de levering van munten in de toeleveringsketen. Anders, zo stellen ze, zou het aanbod van Bitcoins waarschijnlijk niet variëren als gevolg van veranderingen in het bestedingspatroon van de consument of de rentetarieven, wat er op zijn beurt toe zou leiden dat de waarde van de dollar daalt in plaats van stijgt.

Sell Bitcoin

Over de toekomstige prijs van bitcoin era Jort Kelder wordt al jaren gespeculeerd. Hoewel er nog steeds geen sluitend antwoord is op de vraag of het zal stijgen of dalen, zorgt een sterke investering in de portefeuille van Jort Kelder voor een gestage investering met een laag risico die de potentie heeft om de komende jaren positieve resultaten op te leveren. Door edelmetaal van hoge kwaliteit te combineren met een uitgebreid investeringsplan ondersteund door vakkennis en een zeer bekwaam oog voor de markt, heeft Jort Kelder de wereld draait door bitcoin.