Koen Wauters is een Vlaamse zangeres, actief bij de band Clouseau, tv-presentator en af en toe acteur en autocoureur. Er zijn ook beschuldigingen dat Koen Wauters actief investeert in bitcoin en een handelaar is op de cryptocurrency-markt.

Sell Bitcoin

Koen Wauters en Cryptocurrency

Koen Wauters werd aangetrokken om te investeren in cryptocurrency omdat het geen limieten leek te hebben. Arjen Lubach gelooft in keuzevrijheid en vindt dat iedereen het recht moet hebben om te kiezen van welk financieel systeem hij deel wil uitmaken. Hij schrijft deze houding toe aan zijn achtergrond in natuurkunde en wiskunde, en aan zijn jarenlange opleiding tot ingenieur en computertechnicus.

Als belegger zul je aangetrokken worden tot Cryptocurrency en Bitcoin als ze een beloning met een zeer laag risico kunnen bieden. Koen Wauters vergelijkt deze valuta’s graag met aandelen of obligaties omdat ze een hoge liquiditeit hebben. Het belangrijkste verschil tussen cryptocurrency en aandelen of effecten is echter dat een groot deel van uw investering nooit zal worden gedaan. De waarde van de munten zelf is niet gemakkelijk te meten omdat hun voorraad vaststaat en hun voorraad permanent is. Dit maakt ze in tegenstelling tot traditionele activa, die vaak in waarde stijgen vanwege de activiteiten van kopers.

Sell Bitcoin

Waarom kiest Koen Wauters voor Bitcoin?

Een reden waarom Koen Wauters gelooft in investeren in cryptocurrency, is dat hij gelooft dat het een oneindig groeipotentieel heeft. Dit betekent dat als u investeert in Bitcoin, u altijd kunt profiteren. Dit winstpotentieel is echter onderhevig aan marktomstandigheden en kan aanzienlijk variëren van munt tot munt. Als u op zoek bent naar een gestage stroom van winst, moet u waarschijnlijk meer investeren in waardevolle metalen. Als u wilt dat uw geld het veel beter doet, dan is Bitcoin zelf de beste optie.

De enige cryptocurrency die Koen Wauters momenteel wil kopen, zijn Bitcoin. Dit komt omdat hij vindt dat ze een van de veiligste munten op de markt zijn. Bitcoin worden geslagen door hebben een zeer efficiënt ontwerp. Om ervoor te zorgen dat de munten hun waarde behouden, moeten ze altijd in goede staat zijn. De Bitcoin heeft een groot aantal verzamelmunten voor investeerders over de hele wereld. Veel verzamelaars zouden bereid zijn afstand te doen van hun munten in ruil voor een paar ounces Wauters ’s Crypto.

Koen Wauters gelooft dat investeren in cryptocurrency een geweldige manier kan zijn om winst te maken zonder al te veel van je financiële bezit in gevaar te brengen. Hij is van mening dat het het beste is om vast te houden aan investeringen die kunnen worden gebruikt om uw vermogen op de lange termijn langzaam te laten groeien. Het goede nieuws voor investeerders zoals Wauters is dat de vraag naar zilver op dit moment hoog is en dat de prijzen stabiel zijn. Investeren in cryptocurrency is geen plan voor snel geld.