Mark Rutte is een Nederlandse politicus, premier van Nederland sinds 14 oktober 2010, leider van de Liberale Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (sinds 2006). In nauwe kringen staat hij ook bekend als bitcoin-investeerder en cryptohandelaar.

Sell Bitcoin

Waarom Mark Rutte populair is in de Bitcoin-gemeenschap

Mark Rutte is een van de beroemdheden van Nederland die actief investeert in bitcoin en cryptocurrencies ondersteunt. Hij investeert veel in deze richting en promoot actief blockchaintechnologie. En dat allemaal omdat het echt winstgevend is en u in staat stelt uw kapitaal in enkele minuten meerdere keren te verhogen.

De unieke positie van Bitcoins betekent ook dat hij een investeerder ongeëvenaarde bescherming kan bieden in het geval van onzekerheid. Simpel gezegd, er is geen bekende methode waarmee de aanvoer van munten kan worden gecontroleerd. Deze onzekerheid schept kansen voor investeerders als Mark Rutte met een onconventionele investeringsstrategie. Een belegger die bereid is dit risico te nemen, zal merken dat er ook aanzienlijke belastingvoordelen zijn.

Door de toewijding van Mark Rutte om in alle markten te beleggen, is hij uitgegroeid tot tal van sectoren van de financiële markt, waaronder metalen, obligaties, valuta’s en aandelenindexen. Al deze investeringen bieden duidelijke voordelen voor een investeerder die geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn Bitcoin portefeuillerendement. De enige markt die hij bijzonder goed toegerust voelt om te beoordelen, is die van de Bitcoin.

Mark Rutte als Bitcoin Influencer

Dankzij zijn succes op de cryptocurrency-handelsmarkt heeft Mark Rutte de aandacht getrokken van bekende bitcoins-figuren als:

  • Nick Roditi,
  • Warren Buffet,
  • Tim Draper,
  • Herb Singer,
  • Paul Ruschmann.

Terwijl sommige van deze investeerders zijn standpunt ondersteunen, hebben anderen publiekelijk enkele van Rutte’s onderliggende veronderstellingen en twistpunten betwist. Hoewel we bijvoorbeeld het argument accepteren dat er intrinsieke factoren zijn die de waarde van een bepaalde valuta beïnvloeden, is de enige manier waarop ze de markt daadwerkelijk beïnvloeden, het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de levering van munten in de toeleveringsketen. Anders, zo stellen ze, zou het aanbod van Bitcoins waarschijnlijk niet variëren als gevolg van veranderingen in het bestedingspatroon van de consument of de rentetarieven, wat er op zijn beurt toe zou leiden dat de waarde van de dollar daalt in plaats van stijgt.

Over de toekomstige prijs van Bitcoin wordt al jaren gespeculeerd. Hoewel er nog steeds geen sluitend antwoord is op de vraag of het zal stijgen of dalen, zorgt een sterke investering in de portefeuille van Mark Rutte voor een gestage investering met een laag risico die de potentie heeft om de komende jaren positieve resultaten op te leveren. Door edelmetaal van hoge kwaliteit te combineren met een uitgebreid investeringsplan ondersteund door vakkennis en een zeer bekwaam oog voor de markt, heeft Mark Rutte bitcoin de standaard gezet voor andere toekomstige investeerders.

Sell Bitcoin

Wie is Mark Rutte

Mark Rutte was het zevende kind in een groot gereformeerd gezin. Als kind droomde hij ervan pianist te worden. Hij studeerde af aan de Universiteit Leiden, waar hij geschiedenis studeerde. Tegelijkertijd nam hij deel aan de jongerenorganisatie van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Na zijn afstuderen combineerde hij het werk bij Unilever enige tijd met feestactiviteiten. In 2002-04 was hij staatssecretaris van Arbeid en Sociale Bescherming, in 2004-06 – Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Na zijn ontslag in maart 2006, rende Jozias van Artsen naar de nieuwe leider van de partij. Op 31 mei 2006 werd hij tot nieuwe leider gekozen en versloeg Rita Verdonk, die in 2007 uit de partij werd gezet. In juni werd Rutte in de Tweede Kamer gekozen en stond hij aan het hoofd van de fractie in de Tweede Kamer.

Na de resultaten van de eerste ronde van televisiedebatten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2010, werd Mark Rutte uitgeroepen tot winnaar. Bij de verkiezingen zelf kreeg zijn partij 20,5% van de stemmen en 31 zetels – 9 zetels meer dan voorheen. Tijdens de verkiezingscampagne beloofde Rutte forse bezuinigingen op de overheidsuitgaven en bezuinigingen op immigrantenuitkeringen om de gevolgen van de economische crisis tegen te gaan. Opgemerkt wordt dat Rutte’s opvattingen over de economie doen denken aan het beleid van Margaret Thatcher in Groot-Brittannië.

Algemeen wordt aangenomen dat Rutte niet de meest charismatische politicus van Nederland is; Opgemerkt werd dat tijdens de verkiezingscampagne, in plaats van posters met zijn afbeelding, de partij posters met leuzen over actuele sociale en economische kwesties hing.