Stromae is een Belgische zangeres die de muzikale Olympus van Europa wist te veroveren. De debuutsingle bracht de artiest populariteit en publieke belangstelling. Ondanks de ingestorte roem blijft de artiest trouw aan zichzelf en verandert hij niet van smaak. Dit is te zien aan het beeld en de creativiteit. De zanger maakt gebruik van de kansen die zijn ontstaan ​​met de komst van roem voor zelfontplooiing. In het bijzonder is er informatie dat Stromae actief bitcoin koopt en zich bezighoudt met handelen.

Sell Bitcoin

Waarom Stromae populair is in de Bitcoin-gemeenschap in België

Stromae is een van de beroemdheden van België die actief investeert in bitcoin en cryptocurrencies ondersteunt. Hij investeert veel in deze richting en promoot actief blockchaintechnologie. En dat allemaal omdat het echt winstgevend is en u in staat stelt uw kapitaal in enkele minuten meerdere keren te verhogen.

De unieke positie van Bitcoins betekent ook dat hij een investeerder ongeëvenaarde bescherming kan bieden in het geval van onzekerheid. Simpel gezegd, er is geen bekende methode waarmee de aanvoer van munten kan worden gecontroleerd. Deze onzekerheid schept kansen voor investeerders als Stromae met een onconventionele investeringsstrategie. Een belegger die bereid is dit risico te nemen, zal merken dat er ook aanzienlijke belastingvoordelen zijn.

Door de toewijding van Stromae om in alle markten te beleggen, is hij uitgegroeid tot tal van sectoren van de financiële markt, waaronder metalen, obligaties, valuta’s en aandelenindexen. Al deze investeringen bieden duidelijke voordelen voor een investeerder die geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn Bitcoin portefeuillerendement. De enige markt die hij bijzonder goed toegerust voelt om te beoordelen, is die van de Bitcoin.

Stromae als Bitcoin Influencer

Dankzij zijn succes op de cryptocurrency-handelsmarkt heeft Stromae de aandacht getrokken van bekende bitcoins-figuren als:

  • Nick Roditi,
  • Warren Buffet,
  • Paul Ruschmann,
  • Nicky Yerba,
  • Ulric Maslow.
  • Herb Singer,
  • Tim Draper,

Terwijl sommige van deze investeerders zijn standpunt ondersteunen, hebben anderen publiekelijk enkele van Stromae’s onderliggende veronderstellingen en twistpunten betwist. Hoewel we bijvoorbeeld het argument accepteren dat er intrinsieke factoren zijn die de waarde van een bepaalde valuta beïnvloeden, is de enige manier waarop ze de markt daadwerkelijk beïnvloeden, het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de levering van munten in de toeleveringsketen. Anders, zo stellen ze, zou het aanbod van Bitcoins waarschijnlijk niet variëren als gevolg van veranderingen in het bestedingspatroon van de consument of de rentetarieven, wat er op zijn beurt toe zou leiden dat de waarde van de dollar daalt in plaats van stijgt.

Over de toekomstige prijs van Bitcoin wordt al jaren gespeculeerd. Hoewel er nog steeds geen sluitend antwoord is op de vraag of het zal stijgen of dalen, zorgt een sterke investering in de portefeuille van Stromae voor een gestage investering met een laag risico die de potentie heeft om de komende jaren positieve resultaten op te leveren. Door edelmetaal van hoge kwaliteit te combineren met een uitgebreid investeringsplan ondersteund door vakkennis en een zeer bekwaam oog voor de markt, heeft Stromae bitcoin de standaard gezet voor andere toekomstige investeerders.

Sell Bitcoin

Wie is Stromae

De echte naam van de rapper is Paul Van Aver. De kunstenaar werd geboren in België, in Brussel, op 12 maart 1985. Zijn vader werd in 1994 vermoord. Moeder probeerde geld te verdienen om kinderen opvoeding en onderwijs te bieden. De toekomstige kunstenaar werd toegewezen aan het internaat. St. Paul’s in Godinna. Hier maakte Van Aver kennis met de basis van muziek.

Stromae studeerde aan het National Institute of Cinematography and Radioelectronics met een graad in geluidstechniek. Om zijn hbo-opleiding te betalen, kreeg hij een baan bij een fastfoodketen. Maar de interesse in creativiteit is niet verdwenen. Toegegeven, de jongeman kon het alleen ‘s avonds en’ s nachts doen.

In 2006 bracht Stromae hun debuutalbum Juste un cerveau, un flow, un fond et un mic uit. De kunstenaar heeft de schijf op eigen kosten gepubliceerd. In hetzelfde jaar trad de zanger op in de Hip-Hop Family en in 2007 werd hij deelnemer aan het Juste Debout Benelux-festival. Maar de echte populariteit die de aandacht trok op zijn biografie, kreeg Paul na de release van de hit Alors on danse. In 2009 werd het nummer regelmatig op de radio uitgezonden. Ze werd de meest herkenbare single van de rapper.

In 2010 kreeg Van Aver de NRJ Award, en na 3 jaar begroetten fans de nieuwe single Papaoutai met enthousiasme. Tegelijkertijd werd het tweede album, Cheese, uitgebracht. Ze stond bovenaan de hitlijsten en hitlijsten van Europa en ontving de Victoires de la Musique-prijs. In 2011 werd Fields bij de MTV Europe Music Awards uitgeroepen tot beste Belgische artiest.

De kunstenaar nam deel aan de Taratata-show, waarin hij optrad met The Black Eyed Peas. In maart 2014 koos het Belgische nationale team Ta fête voor de Wereldkampioenschappen, waardoor het hun volkslied werd.