Tino Martin is een populaire Nederlandse zangeres. Hij is vooral bekend van zijn nummers als Doe wat je wil (2013), Jij liet me vallen (2014), Later als ik groter ben (2017) en Zij weet het (2018). Daarnaast investeert Mark actief in bitcoin en ondersteunt hij de ontwikkeling van blockchaintechnologie.

Sell Bitcoin

Tino Martin en Bitcoin

Tino Martin is een handelaar op de bitcoinmarkt. Hij doet het niet langer alleen voor het geld. Hij gelooft nu sterk in de waarde van bitcoins en andere nieuwe valuta’s die naar verwachting in de toekomst wijdverspreid zullen worden. Als gevolg hiervan heeft hij een fonds opgericht met de naam Tino Martin en Bitcoins dat in deze alternatieve valuta’s belegt.

Wat interessant voor hem is aan bitcoins, is dat deze nieuwe vorm van valuta geen enkel risico met zich meebrengt voor de verkoper. Als de Tino Martin besluit geen bitcoins te verkopen, krijgt hij niet meer dan waarvoor hij betaald heeft. Hij hoeft zich geen zorgen te maken dat hij wordt bedrogen of dat zijn geld aan hem wordt terugbetaald. Omdat bitcoins moeilijk te vervalsen zijn, maakt deze functie ze buitengewoon aantrekkelijk voor handelaren die willen profiteren van nieuwe markten zonder de traditionele risico’s die eraan verbonden zijn, te hoeven nemen. Daarom wordt er momenteel zo’n grote investering in het gebied gedaan.

Tino Martin weet dat bitcoin een nieuw type valuta is dat niet is gemaakt als een manier voor individuen om aan valutacontrole te ontsnappen. Hoewel ze misschien een aantal voordelen hebben als het gaat om handelen, zijn bitcoins eenvoudigweg als alternatief ontworpen. Het is niet bedoeld als afdekking tegen valutarisico’s. De sleutel tot het gebruik van bitcoins is eerder om ze snel te bemachtigen en ze te gebruiken zodra ze beschikbaar komen.

Martin gelooft ook dat de regeringen van de wereld zich nooit zullen bemoeien met de open uitwisseling van valuta zoals bitcoins. Het zou moeilijk, zo niet onmogelijk zijn om te voorkomen dat mensen een bedrijf starten met deze nieuwe technologie. Dit geeft bedrijven een duidelijk voordeel ten opzichte van reguliere bedrijven, die niet kunnen profiteren van een systeem waarin belastingen en andere juridische kwesties geen vaste grenzen kennen.

Sell Bitcoin

Tino Martin: voordelen van het gebruik van bitcoins

Dit is waarschijnlijk het grootste risico dat zakenmensen nemen wanneer ze elk type digitale valuta gebruiken. Wetgevers en bankiers zijn bang dat terroristen of anderen met een negatieve kijk op de samenleving er door het ontbreken van wettelijke parameters misbruik van kunnen maken. Maar hoewel bitcoins nooit eerder financiële problemen hebben veroorzaakt, is het ook niet het magische geld dat alle monetaire problemen oplost.

Tino Martin vindt het erg belangrijk voor ondernemers om te beseffen dat er echte kosten aan verbonden zijn wanneer ze transacties beginnen te doen met deze nieuwe vorm van valuta. Het valt nog te bezien of het een belangrijke wereldwijde munt zal worden.

Belangrijkste voordelen van cryptocurrencies:

  • Snelheid;
  • Lage commissie;
  • Anonimiteit;
  • Onafhankelijkheid.

Naarmate het gebruik van bitcoins toeneemt, kunnen meer regeringen, centrale banken en investeerders zoals Bitcoin Tino Martin dit voorbeeld volgen en het zelf overnemen. Dat maakt de nieuwe aanwinst veel meer waard. Op dit moment varieert de waarde van de munten aanzienlijk wereldwijd. Ze zijn ook moeilijker te vinden. Op sommige plaatsen kun je een winkel binnenlopen en snel een dollarbiljet krijgen. Op andere plaatsen moet je de straat oversteken of naar de bank rijden om het in te wisselen.