Waylon Bijkerk is een Nederlandse country- en klassieke hardrockartiest die ook een actieve bitcoin-investeerder is. Tijdens zijn carrière woonde hij tweemaal Eurovisie bij.

Sell Bitcoin

Waarom Waylon Bijkerk populair is in de Bitcoin-gemeenschap in Nederland

Waylon Bijkerk is een van de beroemdheden van Nederland die actief investeert in bitcoin en cryptocurrencies ondersteunt. Hij investeert veel in deze richting en promoot actief blockchaintechnologie. En dat allemaal omdat het echt winstgevend is en u in staat stelt uw kapitaal in enkele minuten meerdere keren te verhogen.

De unieke positie van Bitcoins betekent ook dat hij een investeerder ongeëvenaarde bescherming kan bieden in het geval van onzekerheid. Simpel gezegd, er is geen bekende methode waarmee de aanvoer van munten kan worden gecontroleerd. Deze onzekerheid schept kansen voor investeerders als Waylon Bijkerk met een onconventionele investeringsstrategie. Een belegger die bereid is dit risico te nemen, zal merken dat er ook aanzienlijke belastingvoordelen zijn.

Door de toewijding van Waylon Bijkerk om in alle markten te beleggen, is hij uitgegroeid tot tal van sectoren van de financiële markt, waaronder metalen, obligaties, valuta’s en aandelenindexen. Al deze investeringen bieden duidelijke voordelen voor een investeerder die geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn Bitcoin portefeuillerendement. De enige markt die hij bijzonder goed toegerust voelt om te beoordelen, is die van de Bitcoin.

Waylon Bijkerk als Bitcoin Influencer

Dankzij zijn succes op de cryptocurrency-handelsmarkt heeft Waylon Bijkerk de aandacht getrokken van bekende bitcoins-figuren als:

  • Nick Roditi,
  • Warren Buffet,
  • Nicky Yerba,
  • Tim Draper,
  • Herb Singer,
  • Paul Ruschmann,
  • Ulric Maslow.

Terwijl sommige van deze investeerders zijn standpunt ondersteunen, hebben anderen publiekelijk enkele van Bijkerk’s onderliggende veronderstellingen en twistpunten betwist. Hoewel we bijvoorbeeld het argument accepteren dat er intrinsieke factoren zijn die de waarde van een bepaalde valuta beïnvloeden, is de enige manier waarop ze de markt daadwerkelijk beïnvloeden, het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de levering van munten in de toeleveringsketen. Anders, zo stellen ze, zou het aanbod van Bitcoins waarschijnlijk niet variëren als gevolg van veranderingen in het bestedingspatroon van de consument of de rentetarieven, wat er op zijn beurt toe zou leiden dat de waarde van de dollar daalt in plaats van stijgt.

Over de toekomstige prijs van Bitcoin wordt al jaren gespeculeerd. Hoewel er nog steeds geen sluitend antwoord is op de vraag of het zal stijgen of dalen, zorgt een sterke investering in de portefeuille van Waylon Bijkerk voor een gestage investering met een laag risico die de potentie heeft om de komende jaren positieve resultaten op te leveren. Door edelmetaal van hoge kwaliteit te combineren met een uitgebreid investeringsplan ondersteund door vakkennis en een zeer bekwaam oog voor de markt, heeft Waylon Bijkerk bitcoin de standaard gezet voor andere toekomstige investeerders.

Sell Bitcoin

Wie is Waylon Bijkerk

Waylon Bijkerk komt uit het oosten van Nederland, de stad Apeldoorn. Zijn muzikale smaak werd aanzienlijk beïnvloed door sterren als Elvis Presley, Jesse Coulter, Glen Campbell. En de zanger nam zijn artiestennaam namens het idool Waylon Jennings.

Als kind raakte Willem geïnspireerd door countrymuziek, hij speelde drums in de band “West Virginian Railroad”. Waylon begon zijn muzikale carrière op 15-jarige leeftijd door te verschijnen in het tv-programma Telekids. Later tekende hij zijn eerste contract bij EMI en ging toen naar Amerika om te werken met zijn idool Waylon Jennings.

De populariteit kreeg hem in 2008 na een succesvolle deelname aan de talentenjacht “Holland’s Got Talent”, die hem in staat stelde een contract te tekenen bij Universal Music en het label “Motown” te vertegenwoordigen. Zijn debuutalbum “Wicked Ways” werd platina. In totaal heeft Waylon drie albums, een tiental bekende singles, vele onderscheidingen en prijzen.

Na een succesvol optreden op Eurovisie 2014 verliet Waylon het duo en concentreerde zich op een solocarrière. Daarnaast is de zangeres ook jurylid van de talentenjacht “The Voice of Holland”.

In november 2017 werd bekend dat Waylon Nederland vertegenwoordigt op Eurovisie 2018.